AiNa ZoNe

My photo
malacca, malacca, Malaysia
aina suke kawan ramai2 ni..so korang follow ar blog aina ni k..nanty aina akan follow korang balik..

Saturday, 31 December 2011

NeW YeAr!!!!

tahun baru dah menjelang..hahaha
aku still pendek n ta tinggi2 lagi..hehehe
tahun spm so kne study lhaa tol2..
kne control all activity n tak ,leyh p jamming ag..arghh!!
sdey larhhh

Friday, 30 December 2011

RiNdU...

ermm..rindukan seseorg..
tp org tu tak penah tau aku suke kat dia..
bila lah aku na bg tau dia kan..
kadangkala aku rasa aku patut diamkan je kalau
aku tak nak dia pergi
tp bila aku tak ckp smpai bila pun dia tak tau kan..

Monday, 26 December 2011

bEnGaNg !!!!!

pergh!!! bengang ar wei...
semua aku wat semua salah an..
ko je yg betul,,
pe masalah ko ni aku pun tak tau arr
naseb lha aku hormat tau tak..
kalau tak aku mmg da nek minyak an ko ar

Sunday, 25 December 2011

FaCeBoOkiNg!!!!

hari ni aku takde aktiviti pape..
so lepak at umah..makan.tido n oline jer..
hahahaha..tu lha yg dapat aku wat tuk ary ni..

JoM jADi BLOggERZ..HAHAHA

lame dah tak bkak blog ni..
naseb bek maseh sihat walafiat
mlm nie ase sejuk gler ar..huuuuu